DETTA ÄR SYSTEM VATETTE

Villeroy & Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår tre varumärken Gustavsberg, System Vatette och Villeroy & Boch, med fokus på alla produkter inom badrummet, dvs. WC, tvättställ, kopplingar, blandare, badrumsmöbler och badkar. Gustavsbergsgruppen har ca 400 medarbetare och omsätter ca 1 miljard SEK. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy & Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar.

I Vårgårda, ca 65 km nordost om Göteborg, ligger produktionsanläggningen där produkterna inom System Vatette och blandarna för Gustavsberg tillverkas.

Vi skall med ett långsiktigt perspektiv, och i nära samarbete med marknaden, utveckla, skapa och tillhandahålla produkter för distribution av värme och vatten efter kundernas behov.

Lär känna oss
Ett modernt företag med lång historia

Vår historia

Vi har tillverkat kopplingar i Vårgårda sedan 1920-talet, läs om vår väg till dit vi är idag med System Vatette.

Läs mer om vår långa historia >

Hållbarhet och Miljö

Vi har miljötänket i vårt DNA. Vi producerar lösningar för hela tappvattensystemet och produkter som är anpassade för minimal miljöpåverkan.

Läs mer om våra miljösteg >

Villeroy & Boch Gustavsberg

Villeroy & Boch Gustavsbergs huvudkontor ligger på Värmdö utanför Stockholm och vi har produktions- och monteringsanläggningar i Gustavsberg och i Vårgårda. Dessutom finns försäljningskontor runtom i Norden och Baltikum. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy & Boch och tillhör därmed en av Europas största tillverkare av badrumsinredning.

Porslinstillverkningen började på orten redan 1825 och idag är Gustavsberg ett av Sveriges ledande varumärken inom badrumsbranschen. Vår långa historia bygger på mötet mellan vår tradition och vårt ursprung i skärgården med nymodig teknik och ett modernt formspråk.

Kundservice