Hur reklamerar jag som privatperson en produkt?

Om du inte är nöjd eller om varan är felaktig ska du reklamera varan där du har inhandlat den (i butiken eller via installatören). Som kund ska du kunna styrka tidpunkt för inköp (garantitiden) av varan genom att uppvisa kvitto eller kopia av faktura som avser leveransen.

Om produkten redan är monterad låter du den sitta kvar där den är. Vid synliga fel kan det vara en fördel att ha med en bild.

Gustavsberg Support Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej! Har en lägenhet på 5,5 år med 2 st toaletter. Båda har Gustavsbergs vägghängda toalettstolar med en väldigt kraftig toasits. Undre garantitiden på lägenheten (5år) har vi fått båda toasitsarna utbytta pga att de spruckit helt utan anledning. En gång hörde vi en kraftig smäll från badrummet när ingen var där inne och insåg då att sisten spruckit. Den andra sitsen såg vi att den spruckit utan att vi hört något. Häromdagen var jag inne på toaletten med min vuxne son och hans lilla dotter. Han satte sig på toasitsen och skulle borsta hennes tänder när det kom en kraftig smäll och toasitsen gick återigen sönder. Vi har innan vi köpte lägenhet haft Gustavsbergs toalettstolar med en vanlig "tunn" sits. Det har aldrig varit några problem med dessa. Med våra tjocka sitsar både med och utan självstängande lock har vi alltså bytt ut 2 st och nu behöver vi alltså byta ut en av våra sitsar igen.
  Detta kan inte vara rätt. Eftersom Skanska som byggde våra hus inte längre har någon garantitid kan jag inte ta kontakt med dem, av den anledningen tar jag alltså kontakt med er direkt och vill gärna ha ett svar så snabbt som möjligt. Jag kan skicka bild om ni vill ha det.

  Med vänlig hälsning Anett Nilsson
  Anette Nilsson
 • Hej Anette,

  Skicka er reklamation gärna med en bild till vår reklamationsmail reklamationer.gbg@gustavsberg.com

  Marlene

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt inlägg & namn blir synligt för alla. 

Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy

 

Hej och välkommen till Vatettes kund- och supportforum! Sök bland frågor och svar, ställ en fråga direkt till oss eller titta på kategorierna nedan.

Vi svarar på dina frågor

 • AnkiKundservice
 • CarinaInnesälj
 • Eine
 • HelenaKundservice
 • JanneInnesälj

Du hittar oss även här

Vi svarar på dina frågor mellan klockan 07.30-16:30 varje vardag med stängt för lunch mellan 12.00-13.00. När du ställer en fråga till oss återkommer vi så snart vi kan. Målet är att du ska ha ett svar från oss inom två arbetsdagar.

Kontakta oss via mail eller telefon

Om du inte kan lösa problemet själv hjälper vi dig gärna

Vi svarar på dina frågor mellan klockan 07.30-16:30 varje vardag med stängt för lunch mellan 12.00-13.00. När du ställer en fråga till oss återkommer vi så snart vi kan. Målet är att du ska ha ett svar från oss inom två arbetsdagar.

Kundservice